Witaj Gościu ( Zaloguj / Log in | Rejestruj / Register ) · Dotuj Tracker · EmailBox
![]() |
Witamy serdecznie i zapraszamy na torrentinvite.org. Jak każdy w społeczności musisz zarejestrować się w celu uzyskania dostepu, ale nie martw się jest to prosty proces, który wymaga minimum informacji. Skorzystaj z niego natychmiast Zarejestruj się
Uwaga! Maile z aktywacją zazwyczaj nie dochodzą na wp, onet, interia, yahoo. Polecamy Gmail.com Zanim cokolwiek napiszesz na forum zapoznaj się z Regulaminem, forum Wiadomości oraz zasadami działów "Zaproszenia". Jest to Twój bezwarunkowy obowiązek, jeśli chcesz należeć do naszej społeczności. Dzięki rejestracji dodatkowo uzyskasz:
|
Zapomniałem hasła |
Zasady działuRozmowy WYŁĄCZNIE o sporcie.
FIFA ogłosiła nominacje do Złotej Piłki MS 2010 |
Jul 11 2010, 10:08 AM
|
|
|
|
FIFA ogłosiła nominacje do Złotej Piłki dla najlepszego piłkarza tegorocznych mistrzostw świata
nominowani do nagrody Złotej Piłki : David Villa (Hiszpania) Bastian Schweinsteiger (Niemcy) Asamoah Gyan (Ghana) Diego Forlan (Urugwaj) Wesley Sneijder (Holandia) Xavi (Hiszpania) Andres Iniesta (Hiszpania) Arjen Robben (Holandia) Mesut Ozil (Niemcy) Lionel Messi (Argentyna) Kto waszym zdaniem w tym roku zdobędzie Złotą Piłkę ? |
|
|
|
![]() |
Jul 11 2010, 10:15 AM
|
|
|
|
Diego Forlan, ma serce do walki, a wczorajsza bramka śliczna była (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Jul 11 2010, 10:19 AM
|
|
|
|
Wybrałbym Diego Forlana, jestem też ciekawy piłkarzy drużyn które dziś się zaprezentują.
|
|
|
|
Jul 11 2010, 10:29 AM
|
|
|
|
Messi w tym gronie jest chyba za zasługi, bo na mistrzostwach rozczarował
|
|
|
|
Jul 11 2010, 11:04 AM
|
|
|
|
Trzymam kciuki za Diego Forlana, który praktycznie sam - z pomocą Luisa Suzareza - poprowadził Urugwaj do półfinału. Ta złota piłka należy się właśnie jemu, a w ojczyźnie urusów powinni postawić mu pomnik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jul 11 2010, 11:26 AM
|
|
|
|
Tak jak u poprzedników wyżej stawiam na Diego Forlan włożył duży wkład. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jul 11 2010, 11:43 AM
|
|
|
|
Stawiam na Forlana, faktem jest to, że najlepiej grał na mundialu i w słabszym zespole.
|
|
|
|
Jul 11 2010, 12:11 PM
|
|
|
|
widze nie jestem sam, ja takze bym głosował na Diego Forlana. Typowy walczak i serce drużyny
|
|
|
|
Jul 11 2010, 12:30 PM
|
|
|
|
jeżeli chodzi o same mistrzostwa to na pewno wybrałbym również Forlana,a Złotą Piłkę myślę,że i tak dostanie Messi.
|
|
|
|
Jul 11 2010, 12:43 PM
|
|
|
|
David Villa (Hiszpania) lub Wesley Sneijder (Holandia), wieksze szanse ma Villa;)
|
|
|
|
Jul 11 2010, 14:36 PM
|
|
|
|
Oczywiście, że Bastian Schweinsteiger (Niemcy), bo wykonał kawał świetnej roboty na mistrzostwach w RPA, do tego jest też świetnie grającym piłkarzem w klubie. Ostatecznie Mesut Özil.
(a nie Ozil). |
|
|
|
Jul 11 2010, 14:51 PM
|
|
|
|
i aj równie stawiam na Diego Forlan'a ale na drugim miejscu jest David Villa
|
|
|
|
Jul 11 2010, 14:59 PM
|
|
|
|
jeżeli chodzi o same mistrzostwa to na pewno wybrałbym również Forlana,a Złotą Piłkę myślę,że i tak dostanie Messi. Mówisz o dwóch zupełnie różnych nagrodach. Temat traktuje o "złotej piłce" dla najlepszego piłkarza aktualnych mistrzostw świata, a nie o nagrodzie przyznawanej przez France Football dla najlepszego gracza minionego roku. Tak się składa, że właśnie Messi jest obecnym posiadaczem tej nagrody. |
|
|
|
Jul 11 2010, 20:50 PM
|
|
|
|
wiem,wiem pomyliłem się (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) w takim razie Forlan,ewentualnie Villa,zobaczymy co jeszcze pokaże w finale,bo narazie bez szału (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
Jul 12 2010, 10:11 AM
|
|
|
|
Każdy ma + i - ale jak juz to Diego Forlan.
|
|
|
|
![]() ![]() |
Partnerzy Torrent Invite [ Pokaż wszystkie | Nasze bannery ]
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 22:11 PM |

FAQ

Szukaj

Użytkownicy

Dzisiejsze tematy