Witaj Gościu ( Zaloguj / Log in | Rejestruj / Register ) ·  Dotuj Tracker ·  EmailBox    

Przeglądasz forum jako Gość. Zarejestruj się lub zaloguj, by otrzymać pełny dostęp.
Witamy serdecznie i zapraszamy na torrentinvite.org. Jak każdy w społeczności musisz zarejestrować się w celu uzyskania dostepu, ale nie martw się jest to prosty proces, który wymaga minimum informacji. Skorzystaj z niego natychmiast Zarejestruj się
Uwaga! Maile z aktywacją zazwyczaj nie dochodzą na wp, onet, interia, yahoo. Polecamy Gmail.com
Zanim cokolwiek napiszesz na forum zapoznaj się z Regulaminem, forum Wiadomości oraz zasadami działów "Zaproszenia". Jest to Twój bezwarunkowy obowiązek, jeśli chcesz należeć do naszej społeczności.

Dzięki rejestracji dodatkowo uzyskasz:
  • Dostęp do zaproszeń.
  • Dostęp do ukrytych for.
  • Możliwość uczestniczenia w życiu forum.
  • Shoutbox.
  • Baza zaproszonych.
  • Widoczność sygnatur, profili, avatarów...
  • itd.
Na forum można posiadać tylko jedno konto.
Nazwa użytkownika

Hasło

Zapomniałem hasła

> Rozśpiewany "Auchan"... i nie tylko, Reklama dźwignią handlu
MrBeet
post Feb 4 2010, 20:23 PM
Sprawdz w TITOOL Post #1

Ikona grupy

Grupa: Elite
Punkty: 203
Gadżety: Zobacz
Doświadczenie: 8
Aktywność: 0.57 %
Użytkownik nr: 11,678
Numer gg: PM
Login Tlen.pl: PM

Jeszcze nie tak dawno, można się było pośmiać oglądając roztańczonych pracowników jednego ze sklepów "Microsoft Store"...

a okazuje się, że i w naszym kraju również nie brakuje talentów. Grunt to kochać swoje miejsce pracy. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Tak dla kontrastu, żeby pokazać, że zainteresowania pracowników tej sieci sztuką są wyraźnie ukierunkowane, ich zeszłoroczny przebój.

Trzeba jednak przyznać, że konsekwentnie wypełniają swoje obietnice. Jak śpiewają, tak robią. "...za rok cały, albo dwa, znowu zaskoczymy Was". Zaskoczyli. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

CYTAT
- Rozpowszechnianie piosenki stanowiącej materiał wewnętrzny Spółki narusza wizerunek naszych pracowników. Wzywamy do natychmiastowego usunięcia materiału - tak sieć Auchan straszy sądem dziennikarza "Gazety"...

Źródło: Gazeta Wyborcza

Mogę mieć tylko nadzieję, że mnie nie posadzą za ten temat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ten post został edytowany przez MrBeet: Feb 4 2010, 20:43 PM
Go to the top of the page

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
Razorback2
post Feb 4 2010, 21:44 PM
Sprawdz w TITOOL Post #2

Das Herz und der Geist

Ikona grupy

Grupa: Fanatic
Punkty: 11
Doświadczenie: 7.31
Aktywność: 0.52 %
Użytkownik nr: 19,531

MrBeet, pójdziesz siedzieć! A tak na serio to tego nie można traktować serio i dać do działu: Gdy się nudzi pracownikom...

+Quote Post
Aalto
post Feb 4 2010, 22:37 PM
Sprawdz w TITOOL Post #3

Pilnie poszukuję spacji

Ikona grupy

Grupa: Addicted
Punkty: 601
Doświadczenie: 9.09
Aktywność: 0.65 %
Użytkownik nr: 39,801
Numer gg: 19164378

Dotacje trackerów                
Delikatna szyderka musi być! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nie wiem jak wy, ale do mnie nie trafiają takie akcje, a jedynie zapachniało "wioską" i kompromitacją sklepu. Jednym słowem żal.pl >_<

Ten post został edytowany przez Aalto: Feb 4 2010, 22:37 PM

+Quote Post
Coornholio
post Feb 5 2010, 12:38 PM
Sprawdz w TITOOL Post #4

Ikona grupy

Grupa: Power Member
Punkty: 24
Doświadczenie: 0.85
Aktywność: 0.06 %
Użytkownik nr: 40,014

smieszne to troche takie straszenie sadami za publikowanie filmiku...
czego oni sie boja ?? a moze wstydza ?? to wszystko wyglada jak poranek wsrod akwizytorow ktorzy sie rano spotykaja i napedzaja przed rozpoczeciem dnia roznymi motywujacymi tekstami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
moim zdaniem tak naprawde to chodzi z zwykly "chłyt małketingowy", robie w mediach dosyc dlugo i wiem co to jest rozpoznawalnosc marki i ile sie za to placi... to jest budowanie tozsamosci Brandu po prostu co prawda moze troche w nie profesjonalnym stylu ale zawsze.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 1st August 2010 - 00:45 AM

Torrent Invite poleca: BTDEV Support - Forum akwarystyczne - Support IPB

Zoptymalizowany pod FireFox przy 1200x900 pikseli lub wyższe

.