Witaj Gościu ( Zaloguj / Log in | Rejestruj / Register ) · Dotuj Tracker · EmailBox
![]() |
Witamy serdecznie i zapraszamy na torrentinvite.org. Jak każdy w społeczności musisz zarejestrować się w celu uzyskania dostepu, ale nie martw się jest to prosty proces, który wymaga minimum informacji. Skorzystaj z niego natychmiast Zarejestruj się
Uwaga! Maile z aktywacją zazwyczaj nie dochodzą na wp, onet, interia, yahoo. Polecamy Gmail.com Zanim cokolwiek napiszesz na forum zapoznaj się z Regulaminem, forum Wiadomości oraz zasadami działów "Zaproszenia". Jest to Twój bezwarunkowy obowiązek, jeśli chcesz należeć do naszej społeczności. Dzięki rejestracji dodatkowo uzyskasz:
|
Zapomniałem hasła |
Rozśpiewany "Auchan"... i nie tylko, Reklama dźwignią handlu |
Feb 4 2010, 20:23 PM
|
|
|
|
Jeszcze nie tak dawno, można się było pośmiać oglądając roztańczonych pracowników jednego ze sklepów "Microsoft Store"...
a okazuje się, że i w naszym kraju również nie brakuje talentów. Grunt to kochać swoje miejsce pracy. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tak dla kontrastu, żeby pokazać, że zainteresowania pracowników tej sieci sztuką są wyraźnie ukierunkowane, ich zeszłoroczny przebój. Trzeba jednak przyznać, że konsekwentnie wypełniają swoje obietnice. Jak śpiewają, tak robią. "...za rok cały, albo dwa, znowu zaskoczymy Was". Zaskoczyli. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) CYTAT - Rozpowszechnianie piosenki stanowiącej materiał wewnętrzny Spółki narusza wizerunek naszych pracowników. Wzywamy do natychmiastowego usunięcia materiału - tak sieć Auchan straszy sądem dziennikarza "Gazety"... Źródło: Gazeta Wyborcza Mogę mieć tylko nadzieję, że mnie nie posadzą za ten temat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post został edytowany przez MrBeet: Feb 4 2010, 20:43 PM |
|
|
|
![]() |
Feb 4 2010, 21:44 PM
|
|
|
|
MrBeet, pójdziesz siedzieć! A tak na serio to tego nie można traktować serio i dać do działu: Gdy się nudzi pracownikom...
|
|
|
|
Feb 4 2010, 22:37 PM
|
|
|
|
Delikatna szyderka musi być! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nie wiem jak wy, ale do mnie nie trafiają takie akcje, a jedynie zapachniało "wioską" i kompromitacją sklepu. Jednym słowem żal.pl >_< Ten post został edytowany przez Aalto: Feb 4 2010, 22:37 PM |
|
|
|
Feb 5 2010, 12:38 PM
|
|
|
|
smieszne to troche takie straszenie sadami za publikowanie filmiku...
czego oni sie boja ?? a moze wstydza ?? to wszystko wyglada jak poranek wsrod akwizytorow ktorzy sie rano spotykaja i napedzaja przed rozpoczeciem dnia roznymi motywujacymi tekstami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) moim zdaniem tak naprawde to chodzi z zwykly "chłyt małketingowy", robie w mediach dosyc dlugo i wiem co to jest rozpoznawalnosc marki i ile sie za to placi... to jest budowanie tozsamosci Brandu po prostu co prawda moze troche w nie profesjonalnym stylu ale zawsze. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1st August 2010 - 00:45 AM |

FAQ

Szukaj

Użytkownicy

Dzisiejsze tematy

Top 20 posterów dziś

Top 20 posterów w ogóle