Witaj Gościu ( Zaloguj / Log in | Rejestruj / Register ) · Dotuj Tracker · EmailBox
![]() |
Witamy serdecznie i zapraszamy na torrentinvite.org. Jak każdy w społeczności musisz zarejestrować się w celu uzyskania dostepu, ale nie martw się jest to prosty proces, który wymaga minimum informacji. Skorzystaj z niego natychmiast Zarejestruj się
Uwaga! Maile z aktywacją zazwyczaj nie dochodzą na wp, onet, interia, yahoo. Polecamy Gmail.com Zanim cokolwiek napiszesz na forum zapoznaj się z Regulaminem, forum Wiadomości oraz zasadami działów "Zaproszenia". Jest to Twój bezwarunkowy obowiązek, jeśli chcesz należeć do naszej społeczności. Dzięki rejestracji dodatkowo uzyskasz:
|
Zapomniałem hasła |
Salon Rolls-Royce w Polsce! |
Jan 13 2010, 10:19 AM
|
|
|
|
(IMG:http://autokult.pl/images/2010/01/Rolls-Royce-Phantom-Coupe.jpg)
Rolls-Royce będzie dostępny w Polsce! Poinformował o tym dzisiejszy ?Puls Biznesu?. Ta superluksusowa marka będzie dostępna nad Wisłą. Najtańszy model będzie kosztował? milion złotych! ?Staramy się o uruchomienie w Warszawie jeszcze w tym roku serwisu i salonu sprzedaży tych samochodów. Na razie jednak nie ma decyzji centrali w tej sprawie ? informuje Diana Poteralska-Łyżnik z BMW Polska. Jak informuje przedstawicielstwo BMW, chętnych podobno nie brakuje. (IMG:http://autokult.pl/images/2010/01/Rolls-Royce-Phantom-Coupe1.jpg) To świetna wiadomość. Nie dlatego, że mam odłożony w śwince skarbonce ?milion na samochód?, ale dlatego, że po 20 latach możemy powiedzieć, że Polska nie jest już pomijana przez największych. Mamy - od niedawna - Ferrari, Aston Martina, czy Bentleya. Niebawem pojawi się Maserati, czekać tylko jak zagości Lamborghini. Panie i Panowie - jestśmy już krajem dojrzałym, z pełnymi prawami do luksusu. Tych których stać - pozdrawiam i korzystajcie z dobrodziejstw współczesnej motoryzacji? (IMG:http://autokult.pl/images/2010/01/Rolls-Royce-Phantom-Coupe3.jpg) Źródło: autokult.pl Ten post został edytowany przez Quaoar: Jan 13 2010, 10:20 AM |
|
|
|
![]() |
Jan 13 2010, 10:29 AM
|
|
|
|
No w końcu, tyle na to czekałem, żeby swoja świnkę rozbić (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Przynajmniej nie trzeba będzie do Niemiec do serwisu zapylać. |
|
|
|
Jan 14 2010, 13:00 PM
|
|
|
|
No to pięknie trzeba będzie koniecznie odwiedzić to miejsce he he
|
|
|
|
Jan 14 2010, 13:15 PM
|
|
|
|
i na co to komu ... ?? zeby pokazac co to nie ja ??
ludzie wiaza ledwo koniec z koncem a tu normalnie wydarzenie "roku", nic jak tylko reklama i robienie sztucznego rozglosu ... |
|
|
|
Jan 14 2010, 13:30 PM
|
|
|
|
Znajdą się tacy, którzy będą chcieli kupić dla rozgłosu taką furkę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Jan 14 2010, 14:22 PM
|
|
|
|
A tam dla rozglosu. Po prostu niektorych na to stac. A jak stac to kupuja. Jakbym mial kilkadziesiat milionow na koncie to tez bym kupil. I nie dla rozglosu tylko dlatego ze bardzo mi sie podoba i wiem ze place za produkt najwyzszej jakosci.
Ten post został edytowany przez pm97: Jan 14 2010, 14:25 PM |
|
|
|
Jan 14 2010, 14:26 PM
|
|
|
|
jakbym miał te kilkadziesiąt baniek to bym Veyrona kupił (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Jan 14 2010, 14:31 PM
|
|
|
|
Znajdą się tacy, którzy będą chcieli kupić dla rozgłosu taką furkę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) racja, podzielam opinię, tylko szkoda marnować takie cacko na naszych polskich drogach, kiepskie warunki dla RR (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Jul 31 2010, 11:06 AM
|
|
|
|
Rolls-Roycea można kupić w Warszawie w salonie BMW na ostrobramskiej. Byłem, widziałem, naprawdę furka robi wrażenie. A świnka moja trochę za mała na kupno takiego samochodu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Aug 24 2010, 12:37 PM
|
|
|
|
Rolls-Royce to marka sama w sobie, myślę że pojawienie się jej nad Wisłą zwiastuje szybki koniec kryzysu bynajmniej w Polsce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja myśle tak że jeśli kogoś stać na taką brykę za 1 mln to dla niego nie bylo by różnicy czy on ją kupi w Niemczech czy w Polsce zapewne stać go też na sprowadzenie bryki. |
|
|
|
![]() ![]() |
Partnerzy Torrent Invite [ Pokaż wszystkie | Nasze bannery ]
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6th September 2010 - 23:41 PM |

FAQ

Szukaj

Użytkownicy

Dzisiejsze tematy

Top 20 posterów dziś