Witaj Gościu ( Zaloguj / Log in | Rejestruj / Register ) ·  Dotuj Tracker ·  EmailBox    

Przeglądasz forum jako Gość. Zarejestruj się lub zaloguj, by otrzymać pełny dostęp.
Witamy serdecznie i zapraszamy na torrentinvite.org. Jak każdy w społeczności musisz zarejestrować się w celu uzyskania dostepu, ale nie martw się jest to prosty proces, który wymaga minimum informacji. Skorzystaj z niego natychmiast Zarejestruj się
Uwaga! Maile z aktywacją zazwyczaj nie dochodzą na wp, onet, interia, yahoo. Polecamy Gmail.com
Zanim cokolwiek napiszesz na forum zapoznaj się z Regulaminem, forum Wiadomości oraz zasadami działów "Zaproszenia". Jest to Twój bezwarunkowy obowiązek, jeśli chcesz należeć do naszej społeczności.

Dzięki rejestracji dodatkowo uzyskasz:
  • Dostęp do zaproszeń.
  • Dostęp do ukrytych for.
  • Możliwość uczestniczenia w życiu forum.
  • Shoutbox.
  • Baza zaproszonych.
  • Widoczność sygnatur, profili, avatarów...
  • itd.
Na forum można posiadać tylko jedno konto.
Nazwa użytkownika

Hasło

Zapomniałem hasła

> Salon Rolls-Royce w Polsce!
Quaoar
post Jan 13 2010, 10:19 AM
Sprawdz w TITOOL Post #1

You Will Never Walk Alone!

Ikona grupy

Grupa: TI Mod
Punkty: 236
Gadżety: Zobacz
Doświadczenie: 13.19
Aktywność: 0.92 %
Użytkownik nr: 11,309

(IMG:http://autokult.pl/images/2010/01/Rolls-Royce-Phantom-Coupe.jpg)
Rolls-Royce będzie dostępny w Polsce! Poinformował o tym dzisiejszy ?Puls Biznesu?. Ta superluksusowa marka będzie dostępna nad Wisłą. Najtańszy model będzie kosztował? milion złotych!

?Staramy się o uruchomienie w Warszawie jeszcze w tym roku serwisu i salonu sprzedaży tych samochodów. Na razie jednak nie ma decyzji centrali w tej sprawie ? informuje Diana Poteralska-Łyżnik z BMW Polska.

Jak informuje przedstawicielstwo BMW, chętnych podobno nie brakuje.
(IMG:http://autokult.pl/images/2010/01/Rolls-Royce-Phantom-Coupe1.jpg)
To świetna wiadomość. Nie dlatego, że mam odłożony w śwince skarbonce ?milion na samochód?, ale dlatego, że po 20 latach możemy powiedzieć, że Polska nie jest już pomijana przez największych. Mamy - od niedawna - Ferrari, Aston Martina, czy Bentleya. Niebawem pojawi się Maserati, czekać tylko jak zagości Lamborghini. Panie i Panowie - jestśmy już krajem dojrzałym, z pełnymi prawami do luksusu.

Tych których stać - pozdrawiam i korzystajcie z dobrodziejstw współczesnej motoryzacji?
(IMG:http://autokult.pl/images/2010/01/Rolls-Royce-Phantom-Coupe3.jpg)
Źródło: autokult.pl

Ten post został edytowany przez Quaoar: Jan 13 2010, 10:20 AM
Go to the top of the page

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 9)
Stary
post Jan 13 2010, 10:29 AM
Sprawdz w TITOOL Post #2

Ikona grupy

Grupa: Power Member
Punkty: 0
Doświadczenie: 1.07
Aktywność: 0.07 %
Użytkownik nr: 39,562

No w końcu, tyle na to czekałem, żeby swoja świnkę rozbić (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Przynajmniej nie trzeba będzie do Niemiec do serwisu zapylać.

+Quote Post
przemuspik
post Jan 14 2010, 13:00 PM
Sprawdz w TITOOL Post #3

Ikona grupy

Punkty: 17
Doświadczenie: 1
Aktywność: 0.07 %
Użytkownik nr: 38,320
Numer gg: 5481528

No to pięknie trzeba będzie koniecznie odwiedzić to miejsce he he

+Quote Post
Coornholio
post Jan 14 2010, 13:15 PM
Sprawdz w TITOOL Post #4

Ikona grupy

Punkty: 24
Doświadczenie: 0.85
Aktywność: 0.06 %
Użytkownik nr: 40,014

i na co to komu ... ?? zeby pokazac co to nie ja ??
ludzie wiaza ledwo koniec z koncem a tu normalnie wydarzenie "roku", nic jak tylko reklama i robienie sztucznego rozglosu ...

+Quote Post
bombelaz
post Jan 14 2010, 13:30 PM
Sprawdz w TITOOL Post #5

Ikona grupy

Grupa: Member
Doświadczenie: 0.27
Aktywność: 0.02 %
Użytkownik nr: 32,202

Znajdą się tacy, którzy będą chcieli kupić dla rozgłosu taką furkę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
pm97
post Jan 14 2010, 14:22 PM
Sprawdz w TITOOL Post #6

Ikona grupy

Grupa: Maniac
Punkty: 22
Doświadczenie: 3.64
Aktywność: 0.25 %
Użytkownik nr: 25,407

A tam dla rozglosu. Po prostu niektorych na to stac. A jak stac to kupuja. Jakbym mial kilkadziesiat milionow na koncie to tez bym kupil. I nie dla rozglosu tylko dlatego ze bardzo mi sie podoba i wiem ze place za produkt najwyzszej jakosci.

Ten post został edytowany przez pm97: Jan 14 2010, 14:25 PM

+Quote Post
Coornholio
post Jan 14 2010, 14:26 PM
Sprawdz w TITOOL Post #7

Ikona grupy

Punkty: 24
Doświadczenie: 0.85
Aktywność: 0.06 %
Użytkownik nr: 40,014

jakbym miał te kilkadziesiąt baniek to bym Veyrona kupił (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Zotts
post Jan 14 2010, 14:31 PM
Sprawdz w TITOOL Post #8

Ikona grupy

Grupa: Lover
Punkty: 67
Doświadczenie: 3.33
Aktywność: 0.23 %
Użytkownik nr: 30,170

Dotacje trackerów  
CYTAT(bombelaz @ Jan 14 2010, 13:30 PM) *
Znajdą się tacy, którzy będą chcieli kupić dla rozgłosu taką furkę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

racja, podzielam opinię, tylko szkoda marnować takie cacko na naszych polskich drogach, kiepskie warunki dla RR (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
mazal
post Jul 31 2010, 11:06 AM
Sprawdz w TITOOL Post #9

Ikona grupy

Grupa: Junior
Doświadczenie: 0.1
Aktywność: 0.01 %
Użytkownik nr: 29,086

Rolls-Roycea można kupić w Warszawie w salonie BMW na ostrobramskiej. Byłem, widziałem, naprawdę furka robi wrażenie. A świnka moja trochę za mała na kupno takiego samochodu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
poulch
post Aug 24 2010, 12:37 PM
Sprawdz w TITOOL Post #10

Ikona grupy

Grupa: Member
Doświadczenie: 0.42
Aktywność: 0.03 %
Użytkownik nr: 26,325

Rolls-Royce to marka sama w sobie, myślę że pojawienie się jej nad Wisłą zwiastuje szybki koniec kryzysu bynajmniej w Polsce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja myśle tak że jeśli kogoś stać na taką brykę za 1 mln to dla niego nie bylo by różnicy czy on ją kupi w Niemczech czy w Polsce zapewne stać go też na sprowadzenie bryki.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Zamknij  Collapse

> Partnerzy Torrent Invite [ Pokaż wszystkie | Nasze bannery ]

DVDSeed - Polska strona wyłącznie z filmami DVD. Znajdziecie tam nie tylko nowości, ale także filmy których nie ma na innych trackerach ! Sport-Scene.net - jeden z najlepszych trackerów sportowych dotyczących głownie koszykówki, NBA. Ciekawa strona, dobre prędkości. Serdecznie zapraszamy do szukania zaproszeń i rejestracji. NanoBits Zone Team - jest Polska strona torrent która istnieje 3 lata. Luźna atmosfera panująca na stronie wyróżnia stronę spośród innych o tej kategorii dodatkowo unikalny wygląd zachwyca użytkownika. FreePeer - Polska strona z nowościami i nie tylko, nawet te rzadkie spotykane pozycje w filmach, grach, aplikacjach i w innych kategoriach. Zapraszamy. HDBT.eu - strona o tematyce HD. Znajdziesz tam filmy HD i po polsku :) Polish BitTorrent Tracker Support - Forum poświęcone stronom torrentowym od strony technicznej. Tutaj dowiesz się jak stworzyć i prowadzić swoją własną stronę torrentową. PolishLeech.PL Safepeer - Wszystko o sieciach BitTorrent , porady tutoriale , pliki programów BitTorrent . newsy.OSADA Tu sie zaczyna Twoja przygoda z Torrent. Polishbytes.net - Jeden z największych trackerów w Polsce. Znajdziecie tam prawie wszystko. Oficjalna Toplista Torrent Invite BuggyTeam Vipracker Exitorrent - Tracker ogolny, duzo ciekawych wstawek i masa uploaderow. 

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6th September 2010 - 23:41 PM

Torrent Invite poleca: BTDEV Support - Forum akwarystyczne - Support IPB

.