Witaj Gościu ( Zaloguj / Log in | Rejestruj / Register ) · Dotuj Tracker · EmailBox
![]() |
Witamy serdecznie i zapraszamy na torrentinvite.org. Jak każdy w społeczności musisz zarejestrować się w celu uzyskania dostepu, ale nie martw się jest to prosty proces, który wymaga minimum informacji. Skorzystaj z niego natychmiast Zarejestruj się
Uwaga! Maile z aktywacją zazwyczaj nie dochodzą na wp, onet, interia, yahoo. Polecamy Gmail.com Zanim cokolwiek napiszesz na forum zapoznaj się z Regulaminem, forum Wiadomości oraz zasadami działów "Zaproszenia". Jest to Twój bezwarunkowy obowiązek, jeśli chcesz należeć do naszej społeczności. Dzięki rejestracji dodatkowo uzyskasz:
|
Zapomniałem hasła |
Nawigacja do auta, pomoc w wyborze modelu |
Jun 1 2010, 10:11 AM
|
|
|
|
Witam. Tym razem piszę w sprawie nawigacji do auta. Nie znam się za bardzo na tym sprzęcie, ale mam nadzieję, że razem coś wybierzemy. Nie jestem wymagający jeśli chodzi o gps do auta. Nie będę go używał też bardzo często, więc nie potrzebuje drogiego sprzętu. Szukam coś do 200 zł. Zainteresowałem się tym modelem http://allegro.pl/item1060572913_nawigacja...ny_windows.html Jeśli ktoś może coś więcej o nim powiedzieć byłbym wdzięczny. Podawajcie w temacie to co polecacie i ewentualnie linki do aukcji allegro. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.
|
|
|
|
![]() |
Jun 1 2010, 10:25 AM
|
|
|
|
TOM TOM ONE chyba najmniej problemowa Nawigacja i w miare tania i Dobra
|
|
|
|
Jun 11 2010, 20:05 PM
|
|
|
|
TomTom ze wzgledu na mapy.
osobiście zraziłem się do Mio i tzn no name... o ile jeszcze jest możliwa instalacja AutoMapy to spoko, ale jak jest człowiek skazany na mio map itp to lekka porażka |
|
|
|
Jun 11 2010, 21:28 PM
|
|
|
|
Osobiście jeżdżę z GoClever 5066 + Automapa na microSD i bez problemu wszystko hula jak należy.
Zerknij sobie tu: http://www.allegro.pl/item1064702139_hit_c...r_4_3_cala.html ale tak po prawdzie to cokolwiek co obsługuje Automapę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Imho najlepsza na rynku. |
|
|
|
Jun 12 2010, 00:16 AM
|
|
|
|
Kiedyś używałem pożyczonego od kolesia Larka i mogę powiedzieć, że tania i dobra. Nie pamiętam tylko nazwy modelu, ale ten najprostszy.
|
|
|
|
Jun 12 2010, 08:52 AM
|
|
|
|
Witam, sam ostatnio zastanawiałem się nad kupnem nawigacji, i jakoś wpadł mi w oko ten model:
http://allegro.pl/item1064340965_nawigacja...v_fv_grats.html Możliwości jak w dużo droższych, dość długa gwarancja, a cena bardzo przystępna. |
|
|
|
Jul 9 2010, 04:36 AM
|
|
|
|
Od roku używam Larka 43, na którym mam zainstalowaną mapamap oraz IGO (bardzo dobre mapy zagraniczne).
|
|
|
|
Jul 9 2010, 07:53 AM
|
|
|
|
Kupiłem GPS TS 8.4PND. bez problemu daje się wrzucić automapę. Przejechałem z tą nawigacją już około 3k km i jestem bardzo zadowolony. Gdyby ktoś chciał za małe pieniądze kupić dobrą nawigację to serdecznie polecam. A więc dziękuję wszystkim za porady. Skoro nawigacja zakupiona temat można zamknąć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jul 11 2010, 14:08 PM
|
|
|
|
To ja się podłączę do tematu. Jaką polecacie mapę która będzie działać pod Windows'em CE 5,0?
|
|
|
|
Jul 11 2010, 14:13 PM
|
|
|
|
Pod Windows to tylko AutoMapa. Nie ma chyba nic lepszego na rynku pod względem softu.
|
|
|
|
Jul 12 2010, 15:38 PM
|
|
|
|
Też używam AutoMapy na WIN CE 5.0
Wszystko śmiga bez problemu na piracie i odblokowanej nawi. |
|
|
|
Jul 31 2010, 10:56 AM
|
|
|
|
Polecam Tom Toma, model wedle uznania i kasy którą chcesz wydać na urządzenie, mapy ma w miarę dokładne i aktualne. W necie można znaleźć trochę dodatków. Polecam.
|
|
|
|
Jul 31 2010, 13:42 PM
|
|
|
|
Też przymierzam się do kupna, trochę testów przejrzałem i jeżeli mowa tylko o urządzeniu to polecam GPS43YBT BLOW : http://sklep.blow.com.pl/index.php?mod=przedmiot&id=189
Kupić można na allegro bez softu, a jaki już kto chce używać to personalny wybór, zarówno tomtom jak i automapa świetnie się sprawują. Co do LARK'a to duża uwaga, gdyż automapa przestała go supportować. |
|
|
|
![]() ![]() |
Partnerzy Torrent Invite [ Pokaż wszystkie | Nasze bannery ]
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6th September 2010 - 23:39 PM |

FAQ

Szukaj

Użytkownicy

Dzisiejsze tematy

Top 20 posterów dziś