Witaj Gościu ( Zaloguj / Log in | Rejestruj / Register ) · Dotuj Tracker · EmailBox
![]() |
Witamy serdecznie i zapraszamy na torrentinvite.org. Jak każdy w społeczności musisz zarejestrować się w celu uzyskania dostepu, ale nie martw się jest to prosty proces, który wymaga minimum informacji. Skorzystaj z niego natychmiast Zarejestruj się
Uwaga! Maile z aktywacją zazwyczaj nie dochodzą na wp, onet, interia, yahoo. Polecamy Gmail.com Zanim cokolwiek napiszesz na forum zapoznaj się z Regulaminem, forum Wiadomości oraz zasadami działów "Zaproszenia". Jest to Twój bezwarunkowy obowiązek, jeśli chcesz należeć do naszej społeczności. Dzięki rejestracji dodatkowo uzyskasz:
|
Zapomniałem hasła |
Zasady działuRozmowy WYŁĄCZNIE o sporcie.
Holandia vs Hiszpania, FIFA World Cup South Africa 2010 |
Jul 10 2010, 17:04 PM
|
|
|
|
11.07. godz. 20:30 Holandia - Hiszpania
Holandia: Stekelenburg - Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Van Bronckhorst - Kuyt, Van Bommel, De Jong, Robben, Sneijder - Van Persie Hiszpania: Casillas - Ramos, Pique, Puyol, Capdevila - Busquets, Xavi, Xabi Alonso, Iniesta, Pedro - Villa sędzia: Howard Webb (Anglia) Na kogo stawiacie ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() |
Jul 10 2010, 17:19 PM
|
|
|
|
Lubię oba zespoły, jednak od małego kibicowałem Holandii, jeszcze w czasach tej super drużyny gdzie grali De Boer, Koeman, Gullit, van Basten, Reijkaard czy inne sławy.
Ciężko więc kibicować Hiszpanii gdy w dzieciństwie głównym hobby było zbieranie znaczków i naklejek z podobiznami holenderskich piłkarzy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oczywiście stawiam na Holandie i liczę, że zdobędą pierwszy swój puchar Mistrzów Świata. Bardziej martwi mnie wynik dzisiejszego meczu w którym będę kibicował Urugwajowi. |
|
|
|
Jul 10 2010, 17:36 PM
|
|
|
|
Też lubię obydwa zespoły, ale jakoś Hiszpania jest mi bliższa niż Holandia.Liczę na dobry,szybki mecz a nie grę na obronę.Też jestem za Urugwajem i chciałbym żeby wygrali i utarli nosa Niemcom.Kto by się spodziewał że będziemy mieli taki finał?Faworyci odpadają zostają tylko najlepsi:)
|
|
|
|
Jul 10 2010, 17:38 PM
|
|
|
|
Moi faworyci już odpali, ale w finale chce aby wygrała Holandia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jul 10 2010, 17:58 PM
|
|
|
|
Jest mi to obojętne, z przewagą na Hiszpanów ze względów rodzinnych.
|
|
|
|
Jul 10 2010, 18:13 PM
|
|
|
|
Chciałem żeby mundial wygrała Brazylia a za faworyta stawiałem Hiszpanie (OSOBIŚCIE NIE CHCE ZEBY WYGRALI) . Wolałbym aby wygrała HOLANDIA ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
HOLANDIA !!! |
|
|
|
Jul 10 2010, 18:26 PM
|
|
|
|
Stawiam na Holendrów ale będzie to spotkanie dla nich cięższe niż z Brazylijczykami, bowiem Hiszpanie są bardziej "zgrani". Cruyff obstawia zwycięstwo Hiszpanii, ponieważ jego pokolenie zostanie w cieniu.
Wyeliminowanie Villi oznacza koniec dla Hiszpanów. Stawiam na pomarańczowych (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 10 2010, 18:29 PM
|
|
|
|
hmm obojetnie któ by nie wygral to i tak bedzie to sensacja ale osobiscie choc nie kibicuje zadnej z nich na finał bende za holendrami
|
|
|
|
Jul 10 2010, 18:43 PM
|
|
|
|
ja stawiam na Hiszpanie bo tak przepowiedziała ośmiornica więc jej wierze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jul 10 2010, 19:03 PM
|
|
|
|
Dziś Urugwaj!
Jutro Hiszpania - ale mnie bardziej martwi ze "lysy" sedziuje (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) I jest za Holandią bo dziś przy okraglym stoliczku dostal biala grubą koperte z wielkim napisem "Holandia". |
|
|
|
Jul 10 2010, 19:32 PM
|
|
|
|
cieżko być za kimkolwiek , za Holandia jestem od dziecka , w sumie tak samo jak za Barceloną a Hiszpania teraz to prawie taka Barcelona, kiedyśjak była "holenderska" to problemu nie było:)
|
|
|
|
Jul 10 2010, 20:48 PM
|
|
|
|
Liczę na Holandię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sędziuję stary znajomy Howard Webb więc może być różnie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ten post został edytowany przez kanclerz: Jul 10 2010, 21:00 PM |
|
|
|
Jul 10 2010, 22:42 PM
|
|
|
|
W moim przekonaniu to będzie Hiszpania prezentują naprawdę świetny futbool i mają ciut lepszą drużynę napewno to będzie dobry finał ale biorąc pod uwagę kto sędziuje : Howard Webb obawiam się że mecz może wiele stracić lub wydarzyć się coś niekonwencjonalnego ciekawi mnie czy ośmiorniczka wzięła pod uwagę Howarda Webba (IMG:style_emoticons/default/warning2.gif)
|
|
|
|
Jul 11 2010, 00:28 AM
|
|
|
|
Całym sercem za Hiszpanią (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jul 11 2010, 06:08 AM
|
|
|
|
Szykuje się dobry wyrównany mecz:) Stawiam na Holandię(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
Partnerzy Torrent Invite [ Pokaż wszystkie | Nasze bannery ]
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6th September 2010 - 22:48 PM |

FAQ

Szukaj

Użytkownicy

Dzisiejsze tematy