Witaj Gościu ( Zaloguj / Log in | Rejestruj / Register ) · Dotuj Tracker · EmailBox
![]() |
Witamy serdecznie i zapraszamy na torrentinvite.org. Jak każdy w społeczności musisz zarejestrować się w celu uzyskania dostepu, ale nie martw się jest to prosty proces, który wymaga minimum informacji. Skorzystaj z niego natychmiast Zarejestruj się
Uwaga! Maile z aktywacją zazwyczaj nie dochodzą na wp, onet, interia, yahoo. Polecamy Gmail.com Zanim cokolwiek napiszesz na forum zapoznaj się z Regulaminem, forum Wiadomości oraz zasadami działów "Zaproszenia". Jest to Twój bezwarunkowy obowiązek, jeśli chcesz należeć do naszej społeczności. Dzięki rejestracji dodatkowo uzyskasz:
|
Zapomniałem hasła |
Akcja "Zadbaj o przyszłość", Akcja rządowa? Akcja ZUS'u? Pieniężki sie skurczyły? |
Jul 15 2010, 16:14 PM
|
|
|
|
Widziałem w TV, postanowiłem poszukać w sieci i o oto mamy: http://www.youtube.com/watch?v=NdlBN80oHys
Pod komentarzami na YT można się podpisać. Również uważam, że kończą się "murzyny", którzy będą tyrali na kolejne pokolenia. Dziś nie ma pracy dla młodych, jeśli jest to za jałmużnę. Nie ma mieszkań dla młodych. Państwo prawie nic nie buduje jak za komuny. Mają się ludzie rozmnażać jak za dawnych czasów, gdzie było po 15 dzieci w rodzinie i żyć utrzymując się z opieki społecznej? Ciekawe gdzie są składki tych milionów, którzy składali całe życie na kontach ZUS'u - odpowiedź jest prosta, ZUS postawił setki gmachów za nie. |
|
|
|
![]() |
Jul 15 2010, 16:23 PM
|
|
|
|
a oprócz tego wysokie pensje dla prezesów każdego Oddziału .premie 13 itd a emeryci liżą łapę .... szkoda gadać
|
|
|
|
Jul 15 2010, 16:51 PM
|
|
|
|
Ok róbmy dzieci, 10 osob w rodzinie, a mieszkanie 15 m2. Nie tedy droga, tak pieniedzy sie nie zarobi tylko straci...
|
|
|
|
Jul 15 2010, 16:59 PM
|
|
|
|
Nie zapominajcie tez o dosc $ zernym KRUS'ie na ktory tez troche funduszy idzie.
|
|
|
|
Jul 15 2010, 18:37 PM
|
|
|
|
ok ja moge miec nawet 5 dzieci ale niech państwo Polskie zapewni mi lokal do wychowania takiej gromady oraz godziwe warunki pracy *pensje*
do puki tego nie ma i Polska jest 100 lat za murzynami raczej młodzi nie chętnie będą posiadać więcej niż 1 góra 2 dzieci a żeby był przyrost musimy mieć 3 wygląda to tak para to dwoje ma jedno dziecko jest -1 . Para ma dwoje dzieci jest 0 . para ma troje dzieci jest +1 itd itd . Inną kwestią jest to ze Obecnie wolimy robić karierę dorabiać się itd ... i dzieci odkładamy na później ...... |
|
|
|
Jul 15 2010, 18:47 PM
|
|
|
|
To fakt, główny czynnik to to, że Państwo nie potrafi zapewnić godnego życia.
Dwa, że czasy im liczniejsza była rodzina tym było łatwiej, bo więcej rąk było do pracy minęły. Nowe pokolenie, nowe trendy. Najpierw kariera, później rodzina. I to nie jest kwestia, decydowania się żyć bez rodziny bo to margines. Jedno, góra dwójka potomstwa... bo tak jest wygodniej i lepsza możliwość godnego życia. Księża i politycy chcą abyśmy mnożyli się jak króliki, fakt że jest niski przyrost ale to głównie wina władzy która nie potrafi zadbać o ludzi, nowe pokolenia są coraz inteligentniejsze i wiedzą jak jest, jak będzie i jakie to będzie miało skutki. |
|
|
|
Jul 16 2010, 22:59 PM
|
|
|
|
A ja wciąż pamiętam te szumne zapowiedzi, na co zostaną przeznaczone wpływy z prywatyzacji dużych państwowych przedsiębiorstw: "Stworzymy fundusz z którego będą wypłacane środki dla obecnych emerytów, aby nie obciążać aktualnymi wypłatami kont ludzi dopiero opłacających składki na emeryturę"
Jak się skończyło, wszyscy zainteresowani wiedzą - roztrwonieniem zysków ze sprzedaży na doraźne potrzeby (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nie wiem jak Wy, ale ja dzieciakowi od najmłodszych lat powtarzam - zdobądź wykształcenie techniczne i uciekaj z tego kraju gdzie ludzi traktuje się jak odurniałych roboli, z których można wycisnąć ostatnią złotówkę - a tatuś umrze szczęśliwy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 16 2010, 23:35 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2010, 23:18 PM
|
|
|
|
powiem tak w tym kraju dzieci hmm to jakas niedizecznosc
patrz jak znajdziesz prace to jak dostaniesz 2 k to jest duzo mieszkanie 100tys ciekawe skąd na to brac a co dalej za becikowe nie utrzymasz rodziny a jezeli chodzi o fundusz emerytalny to ja pie...... niewiem kto to wymyslil przeciez gdyby polska dała te pół pensji co mi biorą co miesiąc na jakies konto to ja na emerytuże zył bym jak gosc a tak niewiem czy dozyje niech se kupią jeszcze dwie nowe siedzyby w tym zus za 15 mln pl ale dal innych narodowosci to wystarczy jak w niemczech turcy w farancji murzyny a unas kto ? hmmm |
|
|
|
Jul 31 2010, 10:34 AM
|
|
|
|
wiele osób ledwo koniec z końcem wiąże, a teraz planują becikowe zlikwidować, bardzo zachęcające do "robienia dzieci". Wiem,że becikowe nie wystarczy na wychowanie i wyedukowanie dziecka, ale pomocne jest w pierwszych dniach kiedy wydatki są spore.
|
|
|
|
Jul 31 2010, 12:54 PM
|
|
|
|
Ha HA HA jak będę za uczciwa ciężka prace dostawał odpowiednie wynagrodzenie z którego będę się mógł sam utrzymywać to pomyśle o dzieciach jak na razie na każdym kroku wszyscy ciągną jak najwięcej a pensja ta sama
|
|
|
|
![]() ![]() |
Partnerzy Torrent Invite [ Pokaż wszystkie | Nasze bannery ]
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 22:24 PM |

FAQ

Szukaj

Użytkownicy

Dzisiejsze tematy