Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: uTorrent - not connectable - wtf?
Torrent Invite > Peer2Peer > BitTorrent > uTorrent
raflooldz
Mam problem od zainstalowania na nowo systemu Windows Vista.

Klient pokazuje mi cały czas 'not connectable', na stronkach jestem niedostępny, co za tym idzie seedowanie nie jest zbyt owocne sad.gif

Czy ma ktoś jakiś pomysł co zrobić by spowrotem było zielone światełko? Zapodaje screeny z ustawień klienta, może coś pomieszałem...

Jak wpisuje inny port to samo... dodam, że wyłączyłem zaporę oraz wyłączyłem kasperskiego... już sam nie wiem blink.gif
Z0ld3n
Jeżeli masz router to odblokuj tam porty, jak nie to może admin po blokował ? Może jakiś program korzysta z tych portów ?
raflooldz
Nie posiadam routera, jutro skontaktuje się z dostawcą, wydaje mi się, że rozkminiłem czemu tak jest. Miałem podobny problem w kwietniu zeszłego roku, że mi zewnetrzne IP nie działało, ogólnie net ograniczony jak teraz.... Poprostu zmieniłem płytę główną. Napisze jutro czy pomogło tongue.gif

CYTAT
Zmieniłem moją kartę sieciową na inną. Czy muszę ten fakt zgłosić do TOYA?
Numer karty sieciowej jest bezpośrednio przypisany do modemu, w związku z tym fakt zmiany karty sieciowej należy zgłosić do Działu Pomocy.
raflooldz
Telefon pomógł wink.gif Teraz już wszystko ok smile.gif

Dziękuję !
winfor
A można wiedzieć jaki był dokładny powód?
JeepAss
CYTAT(winfor @ Jan 31 2009, 20:08 PM) *
A można wiedzieć jaki był dokładny powód?

ja chyba wiem jaki byl powod biggrin.gif

z tego co widze kolega ma takie same parametry lacza co ja i zapewne jest to lacze sieci TOYA i ja tez jestem z lodzi jak kolega co zalozyl posta.

tez mialem tydzien temu taki problem ale zadzwonilem do toya i mi przyznali publiczne IP ( Wczesniej niby tez prosilem ale niby cos im zle podalem ).

przy publicznym IP odrazu mi sie zrobila zielona lampka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.