Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najgłupszy serial jaki widziales!
Torrent Invite > Dyskusja Ogólna > Dyskusja Ogólna > Seriale
Stron: 1, 2, 3
ChevyChase
Jaki jest według was najgłupszy serial?biggrin.gif
Zotts
Grzeszni i bogaci
Ro83rt
Moda na sukces biggrin.gif
edzio12312
Ja też Moda na sukces
3asQ
Tak jak Zotts - grzeszni i bogaci.
Przypadkiem natrafiłem na to podczas parzenia kawy i dałem radę wytrzymać aż dziesięć minut. W założeniach miał to chyba być abstrakcyjny, cyniczny humor, no ale coś nie pykło, jest czerstwo i nieśmiesznie, może to serial do innych używek niż kawa albo jestem za mało bystry by to ogarnąć. Generalnie nie wróżę im sukcesu.
VPM
Według mnie wszystkie tasiemce - co za dużo to nie zdrowo. A zwłaszcza polskie to juz masakra oprócz 39,5
NBLdK
M jak miłość ...
rafaello19742
Mam kilka typów:
Moda na sukces
Samo życie
Klan
Pierwsza miłość
Mati90
Temat rozumiem, że to mają być seriale debilne i głupie w swojej fabule, jeśli o takowe chodzi to ostatnio widziałem serial: Grzeszni i Bogaci, nieźle pogięty, a tak to jeszcze 13 Posterunek i Daleko od noszy, te 2 ostatnio bardzo lubię bo mają niecodzienny i debilny humor.
zibii
moda na sukces którą i tak nikt nie ogląda
LukeLBN
Każdy serial który ma więcej niż 200 odcinków obijam szerokim łukiem a te ponad 500 to już totalne dziadostwo. Wszystkie polskie telenowele początkowo dało się oglądać bo były ciekawa ale ileż można oglądać Kiepskich, Klan, Na Wspólnej i tak można wymieniać bardzo długo.
Dodatkowo do najgłupszych seriali można prawie zaliczyć Skazanego na śmierć, gdzie z sezonu na sezon ilość głupoty rośnie w tak lawinowym tempie ze przy 4 serii ma się wrażenie ze to kiepska telenowela.
karolka0908
wszystkie brazylijskie telenowele smile.gif
lidiak
Ostatnio - Grzeszni i bogaci - miało być śmiesznie, a wyszło głupio i nudno
Za całokształt - Moda na sukces
avanti
polska podróbka "Allo allo"( nie pamiętam tytułu)
najgorsze g...jakie widziałem w rodzimym wydaniu
paulnroll
BRZYDULA! biggrin.gif biggrin.gif
sebadab1
A ja uważam że Plebania . Takie badziewie że szkoda mówić....
ptgt
Niewolnica Isaura
Niedzia
Zaklęta miłość leci na TV4 jak moja bratowa to oglada to odrazu wychodze dennota dry.gif
rogatadiablica
moda na sukces
m jak miłość
brzydula
kiepscy
allo allo - polskie
ranczo
i reszta podobnych taśmociągów biggrin.gif
libero32
moda na sukces
50WIK
Brzydula, Moda na sukces(Piękni i bogaci), Plebania, M jak Miłość.
Damian09
Świat Według Bundych
majma01
Wedlug mnie najgłupszym serialem obecnie na antenie jest ŚWIAT WEDŁUG KIEPSKICH a potem cała plejada poskiej strawy dla bezmozgów M jak miłośc, Ojceic mateusz, moda na sukces, plebania, klan, na wspólnej itd. itd biggrin.gif
gryfus
w zasadzie wszystko (prawie wszystko) z repertuaru TVP. Te milosne soap-opery nie nadaja sie do niczego. M jak Costam, moda na sukces, plebania, klan, zlotopolscy (wiecej nie pamietam)
cyberneo
Brzydula, Brzydula, Brzydula ...
melonpawel
Grzeszni i bogaci, Moda na Sukces i Świat Według Kiepskich- te seriale dla mnie to totalna porażka.
golota
CYTAT(paulnroll @ Nov 16 2009, 18:49 PM) *
BRZYDULA! biggrin.gif biggrin.gif

Kiepscy i Wladcy Much - Totalne dno.
przemuspik
Świat według Bundych no i Moda na sukces hehe
Casanova123
Oczywiście Moda na Sukces i wszystko co brazylijskie i tym podobne.
Z polskich to Złotopolscy, Grzeszni i bogaci (długo to nie pociągnie na antenie, chociaż u mnie na uczelni jest kilka osób, które to oglądają), te wszystkie W11 i inne tego typu wielce emocjonujące i ze świetną grą aktorską i wiele innych, których nazw nawet nie znam smile.gif
majma01
Najgłupszy serial jaki widziałem to bez wątpienia Hallo Hans kompletne dno Przy tym M jak miłość czy Moda na sukces to arcydzieła.
JayDee
Moda na sukces rzecz jasna biggrin.gif Nie mówię nawet o ilości odcinków. Tego się po prostu oglądać nie da...
Foreigner
Najglupszy serial scifi jaki widzialem to Lexx.
grzemyslaw
Zdecydowanie Moda na sukces, widziałem kilka odcinków kiedyś u babci, tragedia tongue.gif
frankenstein
Dynastia / Dynasty (1981-1989) smile.gif

http://www.filmweb.pl/f93760/Dynastia,1981
amigos255
zdecydowanie Moda na sukces tragedia,że ludzie takie coś oglądają ehhh szkoda pisać....
emef
Moda na sukces... happy.gif to się skończy
kojots
popieram najgłupszy jaki widziałem to Moda na sukces wink.gif
brox
w-11
3 zera
majka
brzydula
itd..
Zagor1
Moda na Sukces

kaLasz
nie znacie się tongue.gif Moda na sukces jest tylko NUDNA a nie GŁUPIA wink.gif

najgłupszy, najbardziej pogięty, na kilometry walący chorym humorem jest Monty Python biggrin.gif i za to ich uwielbiam biggrin.gif
Zdecydowanie Majka i Samo Życie kto to wogóle ogląda dry.gif
Zagor1
MODA NA SUKCES !!!! chyba tylko lektor oglądnał wszystkie odcinki ;]
kroolik
Jest wiele głupich seriali ale Moda na sukces przebija wszystkie.Żal mi tylko ludzi,którzy to oglądają.
yeshyk
Klan
Złotopolscy
Moda na sukces
maniek0041
Z zagranicznych oczywiście: "Moda na sukces", z polskich "Plebania"
Coornholio
autor tego topiku troche zle sformulowal pytanie bo glupi nie oznacza ze beznadziejny ...

bo jezeli chodzi o najglupszy w sensie humoru i wykolejenia to zdecydowanie angielskie dwa seriale wygrywaja ze wszystkim innym co zyje i sie rusza:

1. Czerwony Karzeł (ang. Red Dwarf) : <-LINK->

2. Latający Cyrk Monty Pythona (ang. Monty Python's Flying Circus): <-LINK->

a jesli chodzi o najglupszy czyli bez fabuly czy jakis kosmicznie dlugi to zdecydowanie moda na sukces oraz polskie "kasztanowce": Plebania, Klan, Pierwsza Miłość rzeszty nie wymieniam bo szkoda wiecej literek pisac w tym poscie wink.gif
patex94
Z zagranicznych :
Moda na Sukces oczywiście 0 fabuły powtarzające się zdrady itp
Polskie:
Samo Życie, Plebania, Klan i inne z serii "polskich seriali".
Kukles
O polskich telenowelach nie będę wspominał.
Hoży doktorzy oraz Camera Cafe nie trawie obu.
bartek3033
CYTAT
Zdecydowanie Majka i Samo Życie kto to wogóle ogląda dry.gif

majka jeszcze nie taka najgorsza, są gorsze m.in moda na sukces
mardona
daleko od noszy i graczykowie sleep.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.