Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: My Sister's Keeper (2009)
Torrent Invite > Dyskusja Ogólna > Dyskusja Ogólna > Filmy
MR.MONK

My Sister's Keeper (2009) (Bez mojej zgody)

Produkcja: USA
Gatunek: Dramat
Data premiery: 2009-08-21 (Polska) , 2009-06-26 (Świat)
Reżyseria: Nick Cassavetes
Scenariusz: Nick Cassavetes , Jeremy Leven
Zdjęcia: Caleb Deschanel

- śr. ocena 7,69/10 (głosów: 1439)
- śr. ocena: 7,4/10 (głosów: 5,809)

Sara i Brian wiodą spokojne życie. Idylla zostaje jednak przerwana, gdy dociera do nich przerażająca informacja o chorobie córki. Aby ratować życie dziecka, para podejmuje trudną decyzję, która na zawsze zmieni ich życie. Dylematy etyczno-moralne zmieniają ich relacje. Prawdziwy koszmar zaczyna się jednak, kiedy ich druga córka odkrywa prawdę dotyczącą jej poczęcia.

Abigail Breslin ... Andromeda 'Anna' Fitzgerald
Walter Raney - Pawn Shop Proprietor
Sofia Vassilieva - Kate Fitzgerald
Cameron Diaz - Sara Fitzgerald
Sofia Vassilieva - Kate Fitzgerald
Alec Baldwin ... Campbell Alexander

Moja Opinia:

Niesamowity film.
mrfame
Nie będę ukrywał, że film mną wstrząsnął! Co trzeba wiedzieć to, że reżyserem jest Nick Cassavetes który swego czasu nakręcił bardzo dobry medycznie ukierunkowany film pt. 'John Q'. W tym obrazie również w medyczno-tematycznym klimacie, stworzył niesamowicie realny obraz nastolatki, która zmaga się ze wszystkimi problemami z jakimi może się borykać typowa nastolatka, która w dodatku jest... śmiertelnie chora na jedną z najcięższych odmian raka. Obraz jest wręcz naturalistyczny, więc reżyser nie szczędzi widzowi przykrego widoku doświadczeń z jakimi zmaga się bohaterka. Ogląda się to czasami bardzo trudno, ale watro zdobyć się na ten wysiłek i dotrwać do końca. To jest jeden z tych filmów, po obejrzeniu którego człowiek ma wyrzuty sumienia, że jest zdrowy, podczas gdy inni od urodzenia mają pod górkę. Polecam bo warto!

Ocena: 9/10!
Mad
tego John-Q nie ogladalem choc pamietam ze mialem takie zamiary jak tylko wychodzil.
A ten film mnie naprawde wzruszyl. Polecam 10/10
aryman
Trudny temat, wstrząsające sceny.. nawet mi się łza zakręciła przy scenie gdy się wszystko wyjaśnia...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.