Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przedświąteczny zawrót głowy
Torrent Invite > Dyskusja Ogólna > Dyskusja Ogólna > Ankiety
wigg
Joł joł Panie Userki i Panowie Userzy !!

Świeta za pasem i w domach ruch jak w ulu,wszyscy biegaja,gotuja,kupuja,sprzataja i niechby sobie bylo,mozna wejsc w jakis spokojny kąt z butelką piwa czy innego soczku i przeczekac,ale ....... zawsze ktos czlowieka wypatrzy i o cos poprosi,albo znow sumienie gryzie z powodu lenistwa.
Wypadaloby cos grzebnąć ręką czy nogą w ramach pomocy rodzinnej .
Jak wygląda Wasza przedświąteczna aktywność w przygotowaniach do Świąt ?
sonieczka
Jak na razie to tylko okna umylam bo mnie zmusili tongue.gif

No i dzisiaj moze troche sprzątne ;p
Wszystko zawsze zostawiam na ostatnia chwile, zreszta jak wracam z pracy to nie mam sily na te wiosenne dyrdymały. o! wink.gif
Dziomal
Ja muszę jeszcze zakupy zrobić. Ale boję się jaki meksyk zobaczę w sklepie (chodzi mi o tłumy wkurzonych osób które tak jak ja zakupy zostawiają na ostatnią chwilę). Dlatego właśnie odwlekam to ile jeszcze mogę.
GES32
"nic mnie nie ogranicza,jestem superhypoturbopomagaczem i robię wszystko,o co mnie poproszą".
VPM
nic mnie nie ogranicza,jestem superhypoturbopomagaczem i robie wszystko,o co mnie poproszą
Nie wiem skad ta nazwa "superhypoturbopomagaczem " ale fajna biggrin.gif
MrBeet
Nic mnie nie ogranicza, jestem superhypoturbopomagaczem i robię wszystko,o co mnie poproszą. Nie powiem jednak, żebym był szczególnie zmartwiony tym, że dotąd nikt mnie o nic nie prosił. tongue.gif Zawrotu głowy na razie nie ma i nie przewiduję. Zwykłe przygotowania do świąt... no może prócz malowania jaj, bo kupione już pomalowane. wink.gif
blackbelfegor
Staram się tego wszystkiego unikać, już od trzech lat maleje stopień mojego uczestnictwa w tym obrządku, to wszystko przez te torrenty biggrin.gif . Żyjemy jednak w takim społeczeństwie gdzie się od tego nie ucieknie. Dlatego staram się siedzieć z boku i udawać lenia, w rezultacie wychodzi na to, że dysk pracuje, a ja mu oczywiście w tym pomagam. Jednak ja już mam iść coś zrobić to od czasu do czasu co mi leży to pomogę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.