Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pixels - bohaterowie ery 8 bitów kontratakują
Torrent Invite > Dyskusja Ogólna > Dyskusja Ogólna > Tajemnice | Zagadki | Ciekawostki
MrBeet
Pacman, Superfrog, Donkey Kong... Czy bohaterowie tych kultowych gier odejdą kiedyś w zapomnienie ? Na pewno nie, jeśli będą je wskrzeszać ludzie pokroju Jeana Patricka. Zrealizował on krótki film, w którym pierwszoplanowe role powierzył bohaterom gier wywodzących się z ery 8 bitów. Sami zobaczcie i oceńcie. Ja jestem pod wrażeniem. Normalnie, aż zatęskniłem za swoim C64... sleep.gif

Sheol
Super! Najlepsze litery końcowe wink.gif To były czasy... C64, Amstrad Schneider, Atari...a w końcu Amiga wink.gif
Quaoar
Rewelacja! Stare dobre czasy powróciły :-)
VPM
ehhhhh to byl czas, w sumie to ostatnio gram w stare gry, ja tam nie patrze na grafike tylko "jakość" gry to co sobą prezentuje. Ale wracając do filmiku coś pięknego, uśmiech i wspomnienia, te dźwięki...
Trzeba być naprawdę utalentowanym aby coś takiego tez zrobić. Wielki szacun!

braklo mi tylko na koncu "Game Over"
blueeyes
Świetna animacja! wszystkie najpopularniejsze gry w niej są zawarte, fakt i ta muzyczka na ending i te napisy... miodzio filmik na prawdę smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.