Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: uTorrent 1.8.2 error
Torrent Invite > Peer2Peer > BitTorrent > uTorrent
Daeva
Witam,
Mam problem z 1 torrentem. Ściągnął się do 99.8% i wyskoczył mu błąd: Error: Nie można wykonać żądanej operacji na pliku z otwartą sekcją mapowania użytkownika. Próbowałem ściągnąć torrent po raz drugi i to samo. W zasadzie bym się nie przejmował bo to co chciałem ściągnąłem, ale teraz nie moge tego seedować i pewnie czeka mnie H&R sad.gif uTorrenta 1.8.2 używam od dawna i jeszcze nigdy nie miałem takiego błędu. Wszystkie inne pozycje wysyłają się bez problemu. Wie ktoś o co może chodzić? Google jakoś szczególnie nie pomógł niestety.
Katki
Jeśli to jest trecker prywatny, to sprawdź, czy ta wersja nie jest banowana.
Lub spróbuj usunąć zadanie, pobrać ponownie i wykonaj sprawdzenie, może klient dociągnie i zacznie sedować.
Możesz też sprawdzić, czy nie ma jakiś komunikatów o co właściwie chodzi.
SnOOpHeR
Ogólnie to polecam zmienić na wersje 1.8.5, wszędzie dostępna i najbardziej w/g mnie stabilna, bo z 2.0 miałem jakieś problemy.
Daeva
Już po problemie. Klient został zbanowany. Dzięki za pomoc.

EDIT: A jednak nie. Zmieniłem na wersje 1.8.5 i to samo sad.gif
horacy4
Błąd tkwi w jakimś pliku na twoim miejscu wywalił bym wszystko i pobrał od nowa
Katki
Zaznacz to zadanie w kliencie, na samym dole masz zakładki, pooglądaj co tam pisze, czy nie ma jakiś komunikatów o błędach, jeśli są, to podaj.

To, co mi przychodzi do głowy:
1) klient nie widzi plików ( wszystkich) - pogubiłeś ścieżki pobierania - klient nie widzi katalogu z pozycją.
2) torrent został usunięty ze strony - być może zostanie wstawiony ponownie, wtedy może będziesz mógł się ponownie podpiąć.
3) jeden plik jest uszkodzony. - wykonaj sprawdzenie, jeśli to będzie problem z jednym plikiem, to może wystarczy usunąć błędny plik i pobrać go ponownie..

Często na stronach z prywatnym treckerem jest pierwsza linia pomocy, może tam poproś kogoś o pomoc.
Może będą umieli skuteczniej pomóc.
Solek69
To może być problem z torrentem. Bo czegoś Ci nie chce pobrać.
Daeva
Problem był z antywirem. Udało mi się to już naprawić. Temat można zamknąć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.