Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edyta Górniak chce od Polsatu dodatkowego auta?
Torrent Invite > Dyskusja Ogólna > Dyskusja Ogólna > Muzyka
MR.MONK

Odejdzie z Jak Oni Śpiewają jeśli nie dadzą jej drugiego samochodu.,..

Edyta Górniak znowu negocjuje z producentami Jak Oni Śpiewają . Tym razem jednak nie chodzi wcale o kasę, bo warunki, które ustaliła gwiazda wcześniej jej odpowiadają. Natomiast Górniak w trosce o komfort pracy zażądała od Polsatu dodatkowego auta, które ma odwozić osobno piosenkarkę i jej ekipę do domu. Dotąd wszyscy byli odwożeni jednym autem, ale kilka miesięcy temu zespół ludzi, z którymi pracuje gwiazda nieco się rozrósł, stąd potrzebne są dwa samochody. W przeciwnym razie ktoś musiałby wracać do domu dopiero w drugim kursie. A na to Edyta Górniak się nie zgadza.
To faktycznie kłopot. Edyta ma całkowitą rację, że chce dodatkowego auta. Jej pracownicy musieli by czekać długo, aż nasz kierowca rozwiezie wszystkich do domów i dopiero wtedy mógłby podjechać po następnych pracowników. Dla nas to jest kłopot. Myślę, że dogadamy się w tej sprawie. W sumie przecież tak naprawdę chodzi o dodatkowe auto z kierowcą. Jesteśmy pod wrażeniem tego, jak Edyta dba o swoich pracowników - opowiada Plotkowi dziennikarka Polsatu.

To prawda. Edyta jest bardzo troskliwa i nie sposób nie przyznać jej racji. W końcu każdy chce wrócić do domu, a przecież zdjęcia do Jak Oni Śpiewają trwają prawie do północy. Górniak jak widać jest nieugięta i jeśli dobrze pójdzie to już w czwartej edycji show, będą podstawiane pod studio dwa samochody. Tak trzymać!

Źródło:plotek.pl
reddrag0n
Nie Edytko nie odchodź proszę cię bardzo. Nie rób tego milionom. Nie dba o pracowników tylko chce mieć więcej miejsca w aucie dla siebie. Idę o zakład że dodatkowy samochód będzie odwoził tylko ją a reszta ekipy w tym pierwszym.
Swoją drogą ten temat nie za wiele ma wspólnego z muzyką. Raczej nadawałby się do działu plotki i pierdoły z polskiego pseudo show biznesu.
kalwin
i tak z niej pozytku nie bylo juz sie wypalila wiec nalezy sie jej usuniencie na boczek teraz niech chowa dzieciaka biggrin.gif wink.gif pozdro
sunshine
Ja mogę jej pożyczyć mojego Gulfstreama G500...
uchcio17
Specjalnie dla niej kupie Malucha i będę ją woził
bambi1330
E tam już lepiej hulajnogą ekologicznie XD
Proes
co za gwiazdki biggrin.gif
Mattios
nie lepiej taxi zamówić będzie bardzo tanio biggrin.gif
50WIK
te polskie gwiazdki.. kserokopie amyrkańskich gwiazdek. Może jeszcze czerwony dywan? Apfff samochodzik a oni nie mają własnych?
wertxxx
hehe "... będe brał Cię,... w aucie..." czyli fochy Edytki ^^
Piter69
CYTAT(Mattios @ Dec 10 2008, 15:27 PM) *
nie lepiej taxi zamówić będzie bardzo tanio biggrin.gif

taxi tanie? gdzie? wink.gif

może Edytka chce Bugatti Veyrona? wink.gif
Underos
To ciekawe ile osob i kogo ona wozi ze soba ze sie nie mieszcza w jednym samochodzie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.