Witaj Gościu ( Zaloguj / Log in | Rejestruj / Register ) · Dotuj Tracker · EmailBox
![]() |
Witamy serdecznie i zapraszamy na torrentinvite.org. Jak każdy w społeczności musisz zarejestrować się w celu uzyskania dostepu, ale nie martw się jest to prosty proces, który wymaga minimum informacji. Skorzystaj z niego natychmiast Zarejestruj się
Uwaga! Maile z aktywacją zazwyczaj nie dochodzą na wp, onet, interia, yahoo. Polecamy Gmail.com Zanim cokolwiek napiszesz na forum zapoznaj się z Regulaminem, forum Wiadomości oraz zasadami działów "Zaproszenia". Jest to Twój bezwarunkowy obowiązek, jeśli chcesz należeć do naszej społeczności. Dzięki rejestracji dodatkowo uzyskasz:
|
Zapomniałem hasła |
uTorrent 2.0 ale nie tylko, Nic nie pobiera |
Feb 25 2010, 14:59 PM
|
|
|
|
No więc dziś odpaliłem uT 2.0 z zamiarem ściągnięcia czegoś tam. Wszystko pięknie ładnie śmigało jeszcze wczorajszego wieczoru. Jakież moje zdziwienie było, gdy się okazało, że nic się nie pobiera. Tracker normalnie robi update, przy torku jest niebieska strzałeczka, w nawiasach tylko peers. Zrobiłem downgrade do 1.8.5. Jedyna zmiana to to, że koło seedów w nawiasach są podane cyferki.
Nic nie zmieniałem od wczoraj i taki klops (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ktoś wie ocb? |
|
|
|
![]() |
Jun 23 2010, 13:01 PM
|
|
|
|
Czy masz włączone szyfrowanie?
Jeśli nie, to włącz to. Ustawienia> Protokół Bittorrent |
|
|
|
Jun 23 2010, 23:25 PM
|
|
|
|
Problem rozwiązany już jakiś czas temu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Jun 23 2010, 23:31 PM
|
|
|
|
Jesli pamietasz to napisz jak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) moze sie okazac przydatne dla innych uzytkowników.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1st August 2010 - 00:33 AM |

FAQ

Szukaj

Użytkownicy

Dzisiejsze tematy

Top 20 posterów dziś