Witaj Gościu ( Zaloguj / Log in | Rejestruj / Register ) · Dotuj Tracker · EmailBox
![]() |
Witamy serdecznie i zapraszamy na torrentinvite.org. Jak każdy w społeczności musisz zarejestrować się w celu uzyskania dostepu, ale nie martw się jest to prosty proces, który wymaga minimum informacji. Skorzystaj z niego natychmiast Zarejestruj się
Uwaga! Maile z aktywacją zazwyczaj nie dochodzą na wp, onet, interia, yahoo. Polecamy Gmail.com Zanim cokolwiek napiszesz na forum zapoznaj się z Regulaminem, forum Wiadomości oraz zasadami działów "Zaproszenia". Jest to Twój bezwarunkowy obowiązek, jeśli chcesz należeć do naszej społeczności. Dzięki rejestracji dodatkowo uzyskasz:
|
Zapomniałem hasła |
utorent i awaria prądu |
Feb 22 2010, 17:15 PM
|
|
|
|
mam pytanie bo pobierałem torenta przez utorent i miałem już 23% lecz nastąpiła awaria prądu
i mam problem bo teraz po włączeniu utorenta pokazuje mi ino 2%, wprawdzie ilosć pobranych danych się zgadza ale cvo zrobić z tymi procentami, bo 600 mega to troche sporo i nie chciałbym jeszcze raz tego pobierać |
|
|
|
![]() |
Feb 22 2010, 17:21 PM
|
|
|
|
PPM -> Ponowne sprawdzenie
|
|
|
|
Feb 22 2010, 18:37 PM
|
|
|
|
Ewentualnie wyłącz/włącz uT. Reset kompa.
|
|
|
|
Feb 23 2010, 16:27 PM
|
|
|
|
dzięki stempel
razorback próbowałem tego i nie działało |
|
|
|
Feb 23 2010, 21:19 PM
|
|
|
|
Jak sie torrek podlaczy do hosta to sprawdzi i zobaczy ile juz sciagnal... W przyrodzie i uTorrencie nic nie ginie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1st August 2010 - 00:41 AM |

FAQ

Szukaj

Użytkownicy

Dzisiejsze tematy

Top 20 posterów dziś